AA Hyvä luottokelpoisuus Bisnode 2020

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu helpoiten kun täytät ostoskorin. Voit myös soittaa tai sähköpostittaa listan haluamistasi tuotteista. Tilauksen saatuamme saat automaattisen vahvistussähköpostin.  Voit seurata tilauksen etenemistä kirjautumalla asiakastilillesi.  Kun tilauksesi on lähetetty, saat postin seurantakoodin jolla voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa www.posti.fi/lahetystenseuranta/ tai Postin maksuttomasta palvelumerosta 0200-71000.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Audivision Oy pidättää kaikki oikeudet hintojen muutoksiin.

Maksuehdot

Tillaus maksetaan tilauksen yhteydessä maksupalvelun tarjoajan palvelussa. Mikäli maksu ei onnistu, voit pyytää myös tilauksestasi laskun ja maksaa tilauksesi myös etukäteen tilillemme. Tilisopimusasiakkaat ja kunnat 10 pv netto.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan, eli meihin (AV-Tech / Audivision Oy).

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Pakkaus

Emme veloita pakkauskuluja.

Toimitusaika

Normaalisti tilauksesi lähetetään tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä ja pyrimme toimittamaan tuotteen mahdollisimman nopeasti. Yleensä 7-14 päivää.

Toimitusehdot

Toimitustapana yleensä posti, suurissa ja painavissa lähetyksissä matkahuolto. Tilauksesi saatuamme voimme myös ehdottaa kotiin kuljetusta. Tilaaja vastaa kuljetuskustannuksista postin tai matkahuollon hinnaston mukaisesti.

Huom. ! Lunastamattomasta postiennakkolähetyksestä laskutetaan aina posti- ja laskutuskulut !

Lähetysvahingot

Lähetyksen riskeistä vastaa aina lähettäjä. Esim. palautuksissa vastuu on aina sinulla, kun taas me vastaamme riskeistä toimittaessamme tuotetta sinulle. Jos huomaat pakettisi vaurioituneen postin kuljetuksessa, tee välittömästi vahinkoilmoitus postissa. Jos huomaat vahingon vasta kotonasi avattuasi paketin, niin vie pakettisi kokonaisuudessaan takaisin postiin ja täytä vahinkoilmoitus.

Palautusoikeus

Kaikilla tilauksilla on kahden viikon palautus- tai vaihto-oikeus. Tuote laskuineen on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan vastaanottohetkeään vastaavassa kunnossa. Emme lunasta postiennakolla tai rahtiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautusoikeus ei koske nesteitä lamppuja eikä metritavaraa.

Takuu

Audivision Oy myöntää kaikille tuotteille vuoden takuun valmistusvikojen varalta. Takuutodistuksena toimii lähetyksen mukana tuleva kuitti/lasku. Takuu ei kata vahinkoja jotka johtuvat laitteen virheellisestä käytöstä, huollosta tai kytkennästä, esim. palaneet puhekelat. Takuu ei myöskään kata rahti- tai lähetyskuluja. Audivision Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti koituneita henkilö- tai omaisuusvahinkoja.

AA Hyvä luottokelpoisuus Bisnode 2020
tech
Audivision Ltd
Copyright Audivision Ltd. All Rights reserved.
 
Paytrail